dinsdag 24 juni 2014

Plastische chirurgie en celebrities

Plastische chirurgie is, in tegenstelling tot enkele decennia terug, steeds minder een taboe. Steeds meer mensen zien hoe natuurlijk het resultaat van een ingreep kan zijn en willen dan ook iets laten veranderen aan hun lichaam. Van een borstvergroting tot een facelift of ooglidcorrectie. De mogelijkheden zijn eindeloos en dankzij jarenlang onderzoek en nieuwe technieken worden de resultaten steeds mooier en meer natuurlijk.

Bron: Borstvergroting bij Bloemingdael
De populariteit van de plastische chirurgie is onder andere aangewakkerd door diverse sterren uit binnen- en buitenland. Acteurs, zangers en talkshowhosts; iedereen wil er jonger en mooier uitzien, zonder dat dit onnatuurlijk oogt. Voor minder bekende mensen zijn deze bekende mensen vaak een voorbeeld. Mensen willen er net zo goed uitzien en dat kan!

Ik heb in dit blog een aantal voor en na foto’s van diverse Hollywoord sterren uiteengezet. Zo kan je goed zien hoe zij zijn veranderd en wellicht kan je er inspiratie uit opdoen.

Bijzonder, natuurlijk en mooi

Megan Fox, 27 jaar oud en bekend geworden door de blockbuster Transformers. Onderstaand resultaat laat op een prachtige manier zien hoe natuurlijk een borstvergroting kan zijn. Door haar borstvergroting heeft ze een nog vrouwelijkere uitstraling gekregen!

Megan Fox :voor en na haar borstvergroting
Zelf laat ze zich amper uit over plastische chirurgie maar foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Dankzij een goede plastisch chirurg heeft Scarlett Johansson een bijzonder mooie neuscorrectie laten uitvoeren. Het resultaat is verbluffend. Subtiel en erg natuurlijk!

Scarlett Johansson: voor en na haar neuscorrectie


Anna Faris, een bekende Amerikaanse actrice, heeft meerdere behandelingen ondergaan. Met het resultaat wordt haar schoonheid nog meer benadrukt.


Anna Faris: voor en na haar behandeling
Het is niet zozeer dat ik altijd een voorstander ben van plastische chirurgie maar bovenstaande voorbeelden laten wel zien dat plastische ingrepen mensen een stuk mooier kunnen maken. Wat vind jij van deze ingrepen en hoe kijk jij aan tegen plastische chirurgie? Laat het weten in een reactie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten