dinsdag 30 december 2014

De perfecte vergaderlocatie



Vergaderen


Vergaderen met je werk is vaak niet het leukste om te doen. Toch is het in veel banen één van de meest voorkomende zaken. Vaak zijn het kamers of zaaltjes waar je in zit, met een grauwe uitstraling.
Werkgevers willen toch juist dat werknemers een goede en leuke werkomgeving hebben. Waarom vergaderen we dan toch vaak in een saaie omgeving?


Locatie, locatie, locatie


Belangrijk voor vergaderen met externe is natuurlijk de ligging. Als niet iedereen in hetzelfde pand zit, zal de vergadering ergens centraal plaatsvinden. Handig is dus dat de locatie goed bereikbaar is per auto, maar het liefst ook met openbaar vervoer. Als werkgever wil je niet dat je werknemers het grootste gedeelte van de dag besteden aan reizen om bij een afspraak te komen.

Faciliteiten

Sommige vergaderingen bevatten presentaties. Handig om de keuze te hebben om een beamer te hebben om bijvoorbeeld powerpoint presentaties te geven.
De duur van vergaderingen verschilt vaak. Vergaderingen van een uur hoeven niet luxe te zijn, maar zit je in een vergadering van een dag, dan wil je wel tussendoor de gelegenheid hebben om lekker wat te eten. Vaak hebben hotels aparte gelegenheden om te vergaderen, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van het restaurant.

Omgeving

Natuurlijk zijn er ook speciale locaties gericht op vergaderen. Zo zijn er locaties op de Veluwe waar je heerlijk ook van de natuur kunt genieten. Neem bijvoorbeeld Boutique hotel Sterrenberg; http://www.sterrenberg.nl/nl/g/Vergaderen+op+de+Veluwe. Het is een hotel met speciale vergaderruimtes. Gelegen in de uitgestrekte natuur is er de mogelijkheid om heerlijk te wandelen na een lange vergadering. Zo komen je werknemers tot rust en kunnen ze er de volgende dag weer tegenaan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten