vrijdag 27 november 2015

Huidverbetering met Oxygeneo

Een alternatief voor microdermabrasie

Mircodermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De OxyGeneo methode is een sterke verbetering ten opzichte van de mircodermabrasie behandeling. In dit blogbericht licht ik deze nieuwe behandelsoort uit.

Oxygeneo: beter dan microdermabrasie

De OxyGeneo behandeling is een uitbreiding en verbetering op de microdermabrasie behandeling. Waarom? Bij microdermabrasie worden er enkel kristallen op de huid gespoten, terwijl Oxygeneo 3 behandelingen combineert om de huid te verbeteren. Behalve de exfoliatie van dode huidcellen, wordt het zuurstofniveau van binnenuit in de huid verhoogd door middel van een CO2 therapie. Als laatst wordt ook de opname van actieve ingrediënten bevorderd. Deze 3 elementen geven samen een resultaat in  15 minuten.

Het grote verschil tussen microdermabrasie en OxyGeneo is dat microdermabrasie wordt uitgevoerd op een droge huid en OxyGeneo op een licht vochtige huid. Indien er meerdere behandelingen op een droge huid worden uitgevoerd kan dat leiden tot rode vlekken op de huid en soms ontstekingen. Daarentegen geeft een behandeling op een vochtige huid geeft een prettig en fris gevoel, ook is het risico op huidirritatie en ontstekingen bij een OxyGeneo behandeling niet aanwezig.


Huidproblemen behandelen met OxyGeneo

Hieronder vindt u een overzicht van huidproblemen die behandeld kunnen worden met OxyGeneo:
- Acne - Vergrote poriën - Vermoeide huid
- Littekens - Futloze huid - Vlekkerige huid
- Fijne rimpeltjes - Beginnende rimpels - Littekenweefsel
- Grauwe huidskleur - Verouderde huid - Verstopte poriën
- Grove poriën - Striae
Wilt u meer informatie over huidverbetering met OxyGeneo? Bekijk dan deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten