maandag 29 september 2014

Vakantiedialyse bij dialysecentrum Ravenstein

Op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker niet voor mensen die afhankelijk zijn van dialyse, door (ernstige) nierproblemen. Een perfecte oplossing hiervoor is vakantiedialyse . Dialysecentrum Ravenstein heeft een aantal plekken beschikbaar voor vakantiedialyse. Ravenstein heeft alle voorzieningen, faciliteiten en apparatuur in huis om uw dialyse op een vertrouwde manier uit te kunnen voeren.  Alles wordt van te voren tot in de puntjes geregeld, zodat u zorgeloos op vakantie kunt. U bent gegarandeerd van de beste zorg en de specialisten zullen dag en nacht voor u klaar staan.

Wat is dialyse?

Bij sommige mensen werken de nieren niet meer optimaal. Nieren zorgen ervoor dat afvalstoffen en water uit het bloed worden verwijderd en is daarom een essentieel orgaan. Om de werking op te vangen wordt op een kunstmatige manier het teveel aan afvalstoffen en vocht uit het lichaam verwijderd. Deze kunstmatige manier noemt men ook wel dialyse.
Er zijn verschillende vormen van dialyse:

Hemodialyse: Hierbij wordt het bloed buiten het lichaam gereinigd met een kunstnier en dialysemachine.
Peritoneaal dialyse: Hierbij wordt een steriele vloeistof in de buikholte gebracht door middel van een slangetje in je buik. Het buikvlies werkt daarbij als een soort filter.

De dialyse gebeurd in een dialysecentrum waar alle voorzieningen en apparatuur aanwezig is. Onder begeleiding van hoog opgeleide specialisten worden de verschillende soorten dialyses uitgevoerd.

Waarom dialysecentrum Ravenstein?

Het dialysecentrum ligt in de buurt van het historische vestingstadje Ravenstein. Dit is een leuk plaatsje in de buurt van Den Bosch en Nijmegen. Voor u is er dus veel ruimte voor leuke uitstapjes, heerlijk eten in diverse restaurants, cultuursnuiven en andere gezellige activiteiten. Rondom het dialysecentrum zijn er ook veel voorzieningen en veel ruimte voor recreatie. Voor u verblijf kunt u kiezen tussen verschillende accommodaties in de buurt, zoals bed&breakfasts, campings en hotels.
De voordelen van Ravenstein zijn:

Leuke en goede campings en hotels in de buurt
Deskundig en hoog opgeleid personeel
Uitgebreide faciliteiten en voorzieningen
Geavanceerde apparatuur in huis
Voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidskeurmerken
Mooie recreatieve omgeving
Historische en levendige centra in de buurt

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van Ravenstein: www.dialysecentrumravenstein.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten