dinsdag 19 augustus 2014

Op zoek naar een cup-maat die wel bij u past?

Borstjes vooruit en lipjes getuit zegt Marijke Helwegen altijd. Niet bepaald het schoolvoorbeeld voor plastische chirurgie, maar wel iemand vol zelfvertrouwen. Om vol zelfvertrouwen over straat te kunnen is het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen lichaam. Steeds meer vrouwen zijn ontevreden over hun cup- maat alsmede de vorm van hun borsten. Operaties aan de borsten zijn één van de meest voorkomende plastische ingrepen. Zowel ethische aspecten al lichamelijke klachten kunnen een reden vormen waarom vrouwen een operatie willen ondergaan.

Borstvergroting


Voelt u zich minder vrouwelijk door jouw kleine borsten en durf je hierdoor geen leuk jurkje aan te trekken? Dan is het mogelijk om jouw borsten op een natuurlijke manier te laten vergroten. Het komt vaak voor dat vrouwen zich minder vrouwelijk voelen, doordat ze kleine borsten hebben. Het is verstandig om niet meer dan 2 á 3 cup-maten groten te gaan, omdat dan de natuurlijk bewegelijkheid en vorm niet kan worden gegarandeerd.

Borstverkleining


Heeft u veel rugklachten, of moeite met het vinden van een passende BH? In Nederland zijn er veel vrouwen met een grote cup-maat. Het komt vaak voor dat de borsten niet bij de rest van het lichaam passen en eigenlijk te groot zijn. Het lichaam is dan als het waren niet in staat de borsten te tillen, waardoor er hevige rugklachten kunnen ontstaan. In dit geval is het zeer raadzaam om eens te kijken naar de mogelijkheden voor een borstverkleining.



Borstlift


Ook voor vrouwen die veel zijn afgevallen, zwanger zijn geweest of een operatie hebben ondergaan waarbij de borsten een andere vorm hebben gekregen is er een oplossing, namelijk de borstlift. Dit is speciaal bedoelt voor vrouwen waarbij er verslapping is ontstaan in de borst. Hierdoor ligt de tepel vaak lager dan de borst zelf. Bij de borstlift operatie wordt dit verholpen. Benieuwd of een borstlift operatie iets voor u kan betekenen? Bekijk dan de website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten