donderdag 7 november 2013

A beautiful and smooth skin

Het is de droom van iedere vrouw: een mooie en egale huid en deze ook behouden. Maar hoe kunt u nu een mooie huid krijgen? En hoe kunt u een mooie en egale huid onderhouden in de herfst en winter. Er zijn verschillende factoren die hier invloed op kunnen hebben.

Crème en lippenbalsem


Allereerst is het gebruik van een vollere en vettere crème essentieel. De huid droogt in de herfst en winter namelijk snel uit. Om een schrale huid te voorkomen is het aan te raden de huid meerdere malen per dag in te smeren en ’s nachts gebruik te maken van een nachtcrème. Ook het regelmatig gebruiken van een vochtig masker kan helpen om de huid mooi en soepel te houden.

Om de lippen soepel te houden is het aan te raden regelmatig gebruik te maken van een lippenbalsem.

Douchen


Daarnaast kan te lang douchen of in bad gaan ervoor zorgen dat vocht wordt onttrokken van de huid. Het voorzichtig scrubben of peelen van de huid kan ervoor zorgen dat u op een goede manier droge of ruwe plekjes op de huid soepel kan maken.

Luchtvochtigheid


Ook de luchtvochtigheid in huis kan invloed hebben op de huid. In de winter staat de verwarming vaker aan. Dit betekent dat er minder vocht in de lucht is en de huid meer vocht verliest. Probeer daarom dan ook in de winter de ruimte waarin je bent vochtig te houden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten