woensdag 13 november 2013

Leer omgaan met stress!



Stress, iedereen heeft het wel eens, en het is niet altijd iets slechts. Soms helpt het juist om beter te presteren, zowel in je privéleven of op het werk. Maar wanneer u constant onder druk staat, zowel in privéleven als op werk, dan eist dit uiteindelijk, geestelijke en lichamelijk zijn tol.

Je herkent stress aan wanneer je je continu opgejaagd voelt, je slecht in slaap komt en ook niet tot rust kan komen, wanneer je veel piekert, maar ook lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, darmklachten of iets dergelijks. Wanneer deze symptomen opspelen, bent u waarschijnlijk zeer gestrest. Belangrijk is om hier mee om te gaan. Wanneer je leert omgaan met stress, zorgt dit voor meer rust in je lichaam en geest. 

Een collega van mij was altijd zeer gestrest. Alleen zag ze zelf niet dat ze zo gestrest was. Pas wanneer ze de symptomen ging herkennen, kwam ze er achter. Om hier mee te leren omgaan heeft ze een behandeling gevolgd bij Ynnergy. Dit is een persoonlijk traject, waarin je leert omgaan met stress en hoe je het kan voorkomen. Sinds de behandeling van Ynnergy ervaart ze geen stress meer en is ze heel ontspannen en eigenlijk ook, echt een ‘anders mens’. De trainingen, leren omgaan met stress, zijn dus zeker een aanrader wanneer je zelf veel stress hebt.

                                          Source: omgaan met stress

Geen opmerkingen:

Een reactie posten