donderdag 23 januari 2014

Veelgestelde vragen over een borstvergroting

Zoals jullie wellicht in mijn eerdere blog over cosmetische behandelingen hebben kunnen lezen, heb ik mij afgelopen tijd verdiept in onder andere de behandeling borstvergroting. De behandeling is door de jaren heen ontwikkeld tot een veilige en betrouwbare ingreep waarbij het natuurlijke resultaat voorop staat.

Omdat ik af en toe nog veel vragen hoor over de behandeling ligt ik nu graag een aantal veelgestelde vragen voor.

Mag ik gelijk weer aan het werk na de ingreep?

Veel vriendinnen van mij hebben inmiddels een borstvergroting ondergaan en hadden direct de behoefte om gelijk weer aan het werk te gaan. Wellicht had dit te maken met het feit dat ze graag het resultaat aan de buitenwereld wilde laten tonen.

Administratief werk wordt doorgaans door veel specialisten toegestaan omdat er geen sprake is van zwaar fysiek werk. Hierdoor zal het herstel van de behandeling niet belemmert worden. Uiteraard is de beslissing van de specialist wel afhankelijk van de conditie van de cliƫnt. Mocht u wel zwaar fysiek werk verrichten dan adviseren specialisten vaak om het werk na 3-4 weken weer rustig op te pakken. Mocht u zelf twijfelen dan kunt u het beste contact opnemen met de behandeld arts.

Wanneer mag ik weer gaan sporten?

In principe geldt bij het sporten hetzelfde als bij zwaar fysiek werk. Het duurt ongeveer 3-4 weken voordat u het sporten weer op kan pakken. Voordat u het sporten weer oppakt adviseer ik u om eerst contact op te nemen met de plastisch chirurg. Hij of zij kan u vervolgens een passend advies geven.

Wanneer worden de pleisters en hechtingen verwijderd?

Aan het einde van de behandeling worden hechtingen en pleisters aangebracht om het herstel op de juiste manier te laten verlopen. Deze hechtingen en pleisters worden na maximaal twee weken verwijderd door de plastisch chirurg.

Op welke manier word ik verdoofd?
De gehele behandeling zal worden uitgevoerd onder algehele narcose. U zult dus zelf geen pijn ervaren gedurende de behandeling.

Wanneer kom ik je in aanmerking voor een borstvergroting?
In principe kunnen alle vrouwen vanaf 18 jaar in aanmerking komen voor een borstvergroting. De operatie kan namelijk pas uitgevoerd worden als de borsten volledig volgroeid zijn.

Met bovenstaande informatie hoop ik u meer informatie te hebben gegeven over de behandeling en het nazorg traject.


Bron: Borstvergroting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten