vrijdag 10 januari 2014

Behandeling van de week: Liquid Facelift

Deze week staat mijn medische blog in het teken van de Liquid Facelift behandeling. De Liquid Facelift behandeling is een relatief nieuwe behandeling in de cosmetische wereld en wordt door steeds meer klinieken uitgevoerd. de gedachte achter de behandeling is dat de natuurlijke en jeugdige uitstraling van het gezicht weer terugkeert.

Kort som ik de voordelen van een liquid facelift voor u op:

  • Uw gezicht krijgt een jongere uitstraling
  • De huidstructuur van het gezicht wordt verbeterd
  • Terugkomende vitaliteit
Kort samengevat vormt deze behandeling een veilige methode om het volume verlies in het gelaat te herstellen.

Hoe lang houdt het effect aan van een Liquid Facelift?

Het effect van een liquid facelift behandeling houdt ongeveer 1-1,5 jaar lang aan. Per behandeling wordt het effect van de behandeling verlengt. Zo kan het effect na drie behandeling zelfs twee jaar lang aanhouden. De vraag die bij veel mensen naar boven komt is of er ook gebruik gemaakt kan worden van permanente fillers. Er wordt door doktoren geen gebruik gemaakt van permanente fillers omdat dit diverse bijwerkingen met zich mee kan brengen. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Doorgaans vindt er altijd een intake-gesprek plaats tussen de cliënt en de dokter. Gedurende dit gesprek worden de wensen van de cliënt in kaart gebracht en wordt er een behandelplan op maat voor u samengesteld. Vervolgens zal gedurende een nieuwe afspraak de behandeling in gang worden gezet. 

De behandeling is een relatief pijnvrije behandeling. U kunt doorgaans alleen prikje voelen waarna het behandelde gebied volledig verdoofd is. U zult daarom geen klachten hebben gedurende de behandeling.

Onderstaand vindt u enkele resultaten:





De liquid facelift behandeling is doorgaans voor zowel mannen als vrouwen uitvoerbaar. 

Nazorg

Na de behandeling kunt u zich gewoon weer in het openbaar vertonen. In het ergste geval kunt u een blauw plekje oplopen maar deze zal binnen enkele dagen verdwijnen. 

Een dokter die al jaren gespecialiseerd is in het uitvoeren van deze behandeling is Dokter Joost Kroon. Dokter Joost Kroon geeft jaarlijks diverse voorlichtingen over het uitvoeren van deze behandeling. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.joostkroon.com 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten