maandag 30 december 2013

Keukenstrends voor 2014

We staan bijna aan de start voor een nieuw jaar en dat betekent ook weer nieuwe trends op het gebied van keukens.

De keuze voor een groene keuken
Steeds meer keukens staan hedendaags in het teken van duurzaamheid. Zo kunt u denken aan waterbesparende kranen en energiezuinig apparatuur. Daarnaast is LED-verlichting niet meer weg te denken uit de hedendaagse keukens. Het heeft een functioneel karakter en is vrijwel overal toepasbaar. Zo kunt u denken een LED-verlichting in het keukenblad of in de kasten.

Hoe dunner, hoe trendier je keuken..
Wat we in 2013 steeds vaker terug zien komen zijn de ultradunne werkbladen. Deze werkbladen geven een keuken een exclusieve uitstraling dat volledig aansluit bij het totale design van de keuken. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van trendy keukens.


Keuken Eindhoven

Keukens Tilburg
Keukens Helmond


Keuken essentials
Ook in 2013 zien we de traditionele apparatuur terugkomen in de keuken. Hierbij kunt u denken aan de vaatwasser, combi magnetron of de kookplaat. Door het gebruiksgemak van deze apparaten zullen deze onderdelen elk jaar blijven terugkomen in de hedendaagse keuken.
Wanneer u op het punt staat om een keuken aan te gaan schaffen raad ik u aan om rekening te houden met de opbergruimte. Dit is een punt waar sommige kopers nog wel eens de fout mee in gaan. Door de vele apparatuur dat moet worden ingebouwd, wordt er soms wel eens bezuinigd op opbergruimte. Zorg ervoor dat u altijd voldoende ruimte houdt om uw spullen en eten kwijt te kunnen.
Niet voldoende budget?
Heeft u niet voldoende budget om een geheel nieuwe keuken aan te schaffen? Dan vormt wellicht een renovatie een optie. Informeer bij een keukenspecialist naar de mogelijkheden binnen uw huidige budget.  
Ik hoop dat u dankzij mijn blog wat inspiratie heeft kunnen halen op het gebied van de laatste keukentrends. Ik zal jullie in 2014 weer voorzien van enkele leuke interieur blogs!
Warme groet,
Lisa


Geen opmerkingen:

Een reactie posten