vrijdag 23 augustus 2013

De inrichting van mijn nieuwe appartement

Sinds een aantal maanden woon ik in een prachtig appartement in Hilversum. Qua ruimte het ik niks te klagen. Ik beschik over een redelijke grote slaapkamer en een prachtige woonkamer met uitzicht op het centrum. Maar naast dat ik zeer tevreden ben met de ligging en de ruimte, was de inrichting toch vrij lastig.

De woonkamer is toch een soort van visitekaartje van je huis. Je moet hierbij rekening houden met de indeling, de sfeer die je wilt creƫren en de ruimte die je hebt. In eerste instantie lukte het mij niet om al het interieur op de juiste manier te positioneren in mijn woonkamer. Ik heb daarom gekozen om meubels op maat te laten maken. Op deze manier kon ik de meubels op een dergelijke manier laten samenstellen dat het precies aansloot op de ruimte die ik voor handen had.

Source: Meubels op maat
Afgelopen maand heb ik de eettafel en de boekenkast laten ontwerpen. Bij de ontwerpfase kon ik in eerste instantie kiezen uit verschillende houtsoorten. Vervolgens ben ik met een idee gekomen en dat werd vervolgens uitgewerkt in een tekening. Bij het ontwerp werd in gegaan op elk detail dat ook is terug te zien in het uiteindelijk resultaat.

Na de levering en de positionering was het resultaat prachtig en vooral praktisch. De boekenkast had een unieke uitstraling en je kan echt zien dat het door vakkundige specialisten gemaakt is.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten