dinsdag 6 augustus 2013

Run op Airco's

Momenteel heerst er in bijna elke branche wel een economisch crisis. Maar niet in de airco branche. De airco's vliegen op dit moment de deur uit en ze zijn niet aan te slepen. Veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in luchtbehandeling en airco's geven aan dat het omslagpunt ligt bij 26 graden. Veel huishoudens en bedrijven besluiten dan om een airco aan te gaan schaffen.

Daikin split unit
Source: Airconditioning Almere
Veel airco's worden gekocht voor op de slaapkamer. Mensen komen met deze temperaturen moeilijk in slaap en dat zorgt ook voor frustratie. Een gebrek aan nachtrust in combinatie met de hitte doet mensen besluiten toch een airco aan te schaffen. Eigenlijk best gek want hoeveel weken is het in Nederland nou bloed heet?

Veel mensen vergeten dat de airco enigzins op dezelfde temperatuur dient te worden afgesteld als de buitentemperatuur. Natuurlijk mag het een aantal graden koeler zijn maar het is niet prettig als je opeens in een warm gordijn loopt als je één stap buiten zet. Het is daarom verstandig om enigzins rekening te houden met de temperatuur buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten