vrijdag 25 juli 2014

De duurste trouwerijen

Wat is nou duur? De definitie van duur is natuurlijk relatief. Het is maar wat een gek er voor geeft. Cultuurverschillen merk je vaak ook sterk in hoe groot en uitgebreid een bruiloft gehouden wordt. Hieronder de duurste bruiloften internationaal.

1. Seemanto Chandni en Sushanto Richa
Dit huwelijk heeft 128 miljoen dollar gekost. Er waren ongeveer 10.000 gasten aanwezig die konden genieten van 110 ndiase voorgerechten, Mexicaans, Italiaans, Libanees en Amerikaans eten. Zelfs het Britse symfony orkest kwam een voorstelling geven. Buiten de bruiloft kregen 40.000 bedelaars in het land voedsel.

2. Vanisha Mittal en Amit Bhatia
De bruiloft werd gehouden in Frankrijk en kostte zo’n 60 miljoen dollar. Het feest duurde dan wel zo’n 6 dagen lang en er werden 12 prive jets ingezet om alle gasten over te laten komen naar Frankrijk.

3. Prins Charles and Lady Diana
Dit huwelijk is natuurlijk één van de bekendste internationaal en kostte zo’n 48 miljoen pond. Het was dan ook wel een sprookjeshuwelijk wat door vele mensen thuis voor de buis werd gevolgd.

Bruidsfotograaf



















4. Sjeikh Mohammed bin Rasid Al Maktoum en Sheikha Hind Bint Maktoum
Dit huwelijk mocht zo’n kleine 45 miljoen dollar gekost hebben. Speciaal voor de 20.000 bezoekers is er een stadion gebouwd en het feest duurde maar liefst 6 dagen!

5. Prins William en Kate Middleton 
Weer een huwelijk wat internationaal gevolgd werd door de media. De grootste kostenpost in dit huwelijk was de bewaking die maar liefst 18 miljoen kostte. Er waren 2 duizend gasten aanwezig en de trouwring kostte 11 duizend dollar. Totale kostte voor de bruiloft, 34 miljoen pond.

6. Audrey Melnichenko en Aleksandra Nicolic   
Een huwelijk voor maar 30 miljoen dollar aan de franse Cote D’azur. Er werd speciaal een kapel gebouwd voor de ceremonie.

7. Wayne Rooney e Coleen Mc Loughlin
De bekende voetballer Rooney trouwde met zijn jeugdliefde voor 8 miljoen dollar. Het feest duurde 8 dagen lang en iedere gast werd met jets over gebracht naar de trouwlocatie Bombay.

8. Chelsea Clinton en Marc Mezvinsky
Voor 5 miljoen dollar trouwde de Amerikaanse dochter van Bill Clinton. De bruiloft werd gehouden in het plaatsje Rhinebeek in Amerika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten