vrijdag 18 juli 2014

Niet meer tevreden over de inrichting van uw woonkamer?

Bent u op dit moment niet tevreden meer met de huidige indeling van uw woonkamer of verdiend uw huis een nieuwe make-over? Dan kunt u dit artikel wellicht gebruiken om uw kamer een nieuwe impressie te geven.

Hoekbanken

Een bank vormt een groot onderdeel van de inrichting van uw woonkamer. Een bank is opvallend en de aandacht zal hoofdzakelijk getrokken worden door bijvoorbeeld een hoekbank of loungebank. Het is daarom belangrijk dat u een bank kiest dat qua afmeting, kleur en model volledig aansluit bij de overige meubelen in uw kamer. Naast hoekbanken zijn ook loungebanken of  twee- en driezitsbanken zeer populair. 

Hieronder vindt u alvast een impressie van een aantal hoekbanken








Zoals u kunt zien zijn er diverse hoekbanken verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoffen of leren bank, afhankelijk van uw huidige interieur. 

Op de onderstaande foto's kunt u zien hoe een hoekbank verwerkt is in diverse woonkamers.






Door middel van deze blog hoop ik u inspiratie te hebben gegeven voor uw woonkamer. Graag zou ik u op voorhand willen adviseren om altijd goed na te denken over de kleuren en materialen die u wilt gaan gebruiken in uw woonkamer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten