zaterdag 19 juli 2014

Mode trends herfst 2014

De zomer is in volle gang maar toch zijn er al duidelijke trends op het gebied van mode voor de komende herfst en winter. Hieronder vind je de belangrijkste en opvallendste trends voor het najaar.

Lengte van rokken en broeken

Hoewel je rokken in iedere lengte ziet, lijkt het voor het aankomende najaar de trend om rokken te dragen met een lengte ruim over de knie. Zowel strakke als wijde rokken komen we in deze midi-lengte tegen. 

Voor broeken geldt de trend lekker wijd en de lengte zo lang dat je schoenen of laarzen bedekt worden, of juist de lengte zo kort dat de broek net boven de enkel valt.
 

Bron: Fashionmeetsbeauty

Schoenen en laarzen  

Bron: Brede schacht laarzen van Jilsen
De schoenen en laarzen zijn stoer en stevig maar kunnen ook een hoge hak hebben. De kleuren voor het najaar zijn vooral zwart, donker bruin, cognac en taupe. Vooral laarzen (tot over de knie) zijn dit seizoen belangrijke trends.
Omdat de Nederlandse vrouw gemiddeld bredere kuiten heeft, kan het soms lastig zijn om goed passende laarzen te kopen die ook trendy zijn. Voor vrouwen met een brede kuitmaat kan ik aanraden eens een kijkje te nemen op de website van het merk Jilsen. Deze partij heeft een ruim aanbod laarzen, met brede schacht, in de laatste mode trends.
 

Sieraden

Vooral gouden kettingen en oorbellen zijn de trend voor aankomend najaar.

Jassen

Oversized jassen met grote kragen en een beetje mannelijk zonder een echte duidelijk vorm. Vooral oversized is de trend onder de jassen. 

Bron: debijenkorf.nl

Heb jij zelf nog trends of aanbevelingen voor aankomend najaar? Geef ze door en deel ze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten