donderdag 31 juli 2014

De voordelen van een elektrische fiets!

De technologie van de afgelopen jaren is flink uitgebreid en ook de fiets is niet achter gebleven. De afgelopen paar jaar is er op de fiets markt een belangrijk item bij gekomen. Dit item wint de populariteit snel namelijk; de elektrische fiets.

In deze blog ga ik jullie de voordelen van de elektrische fiets vertellen. Eerst ga ik vertellen wat een elektrische fiets is.

Een elektrische fiets is een gewone fiets met een hulpmotor en een oplaadbare accu. Je kunt op deze fiets zowel motorisch als zonder aandrijving fietsen. De eerste elektrische fiets was beschikbaar in China echter wilde de westerse wereld hier niets van weten. Enkele jaren later werd het idee vanuit China toch opgepakt.

De huidige elektrische fiets is verkrijgbaar in heel Nederland en wordt ook wereldwijd zeer goed verkocht. De top 3 elektrische fietsen worden bij de Haan Wielersport Fietsenwinkel Amstelveen in Duivendrecht e.o. van Abcoude en Amstelveen, (nabij Amsterdam) verkocht. 

Een elektrische fiets functioneert in feite heel eenvoudig. De fiets heeft een oplaadbare accu die simpel in een stopcontact kan worden opgeladen. De elektrische fiets kan een snelheid bereiken van 25 km per uur. Het grote voordeel van een elektrische fiets is een combinatie van eigen kracht en hulpmotor.

De 5 voordelen van een elektrische fiets:

1.    Er kunnen langere afstanden mee gereden worden
2.    De elektrische fiets is zeer geschikt voor mensen die hulp kunnen gebruiken tijdens het fietsen
3.    Op de elektrische fiets wordt geen motorrijtuig of bromfietsbelasting geheven
4.    De elektrische fiets is zeer milieuvriendelijk

Heeft u ervaring met een elektrische fiets of bent u benieuwd naar het aanbod in Nederland? U kunt in onze fietsenwinkel vrijblijvend informatie opvragen over de diverse elektrische fietsen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten