woensdag 12 februari 2014

Zonder angst een mooi gebit



De tandarts is nooit een pretje en niemand zal er ook op zitten te wachten, maar voor sommige mensen kan dit echt voor slapeloze nachten zorgen. Vroeger zette je je daar maar even overheen en had je geen keus of je moest er voor kiezen om helemaal niet te gaan. Maar dan was de kans om gaatjes met de daarbij behorende pijn nog groter. Een kies trekken is natuurlijke nog erger. Tegenwoordig hebben we voor die mensen gelukkig de angst tandarts ook wel narcosetandarts genoemd.


Angstige gevalletjes

Voor welke mensen is er precies de angst tandarts. Vaak gaat het om kinderen die erg bang zijn om überhaupt naar de tandarts te gaan en al helemaal als er iets moet gebeuren aan het gebit. Om kinderen een plezierig gevoel te geven als ze naar de tandarts moeten is er dus de angst tandarts. Hier worden kinderen op hun gemak gesteld en gaat het er rustig aan toe. Er wordt de tijd voor je genomen, zodat je niet in de stress hoeft te schieten.
Ook volwassenen kunnen natuurlijk angstig zijn voor de tandarts, alleen zullen die het meestal wat minder snel toegeven. Voor deze mensen is er ook de angst tandarts. Mocht u met gewone afspraken niet zo bang zijn, alleen als er bijvoorbeeld een gaatje gevuld moet worden, kan je dit laten doen bij een angst tandarts en daarna gewoon weer bij uw normale tandartspraktijk verder gaan.
http://www.tcn.me/themes/tcn/images/team.jpg
Een pijnloos mooi gebit



Narcose

Wat is het verschil van een behandeling bij een gewone tandarts en een angst tandarts. Bij uw gewone tandarts kan je natuurlijk wel om verdoving vragen en voel je er niks van, maar je bent wel bij de behandeling. Je maakt alles mee.
Gaat u naar een angst tandarts dan wordt u volledige onder narcose gebracht en maakt u de hele gehele behandeling niet mee. Mocht u dan ook nog bang zijn voor naalden dan kan u er zelfs voor kiezen om eerst in slaap gemaakt te worden door middel van een kapje, waarna ze via uw arm of hand narcose toedienen.
Mocht u dus erg bang zijn voor de tandarts hoop ik bij deze dat u kiest voor de angst tandarts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten