dinsdag 22 oktober 2013

A dental anesthetic, great solution

Een gezond gebit is erg belangrijk en je kan er niet jong genoeg mee beginnen. Een controle afspraak bij de tandarts hoort er dan ook zeker bij. Toch komt er vaak uit zo’n controle afspraak dat u een gaatje heeft of misschien wel erger. Veel mensen zijn bang voor de tandarts en al helemaal voor een behandeling. Voor sommige mensen is deze angst zo erg dat een behandeling bij de tandarts bijna onmogelijk wordt. Voor deze mensen zijn er speciale angsttandartsen of angstcoaches. Zij helpen patiënten met extreme angst door de behandelingen heen.

Voor veel mensen is dit alleen niet genoeg. Voor hen kan een narcosetandarts dé oplossing zijn. Deze tandarts behandeld u onder narcose, zodat u niet meekrijgt wat er precies gebeurt tijdens de behandeling en hierdoor ook geen last heeft van angstaanvallen. De narcose gebeurt door gespecialiseerde artsen en door middel van de juiste apparatuur. Vervolgens wordt u na de behandeling naar een uitslaapkamer gebracht, waar u rustig wakker kunt worden en waarna u onder begeleiding weer naar huis kan gaan. Uiteraard gebeurt het hele proces onder begeleiding van deskundige artsen.

Ik ken veel mensen die last hebben van angst voor de tandarts en die de afgelopen periode bij een narcosetandarts zijn geweest. Voor hun is dit echt een uitkomst en ik weet zeker dat dit voor heel veel meer mensen een uitkomst kan zijn. Het concept van de narcosetandarts is echter nog niet zo bekend. Toch kan ik het iedereen aanraden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten