vrijdag 20 september 2013

All facts about dental care in a row

Iedereen vindt een mooi en gezond gebit belangrijk. Toch doen we er vaak te weinig aan. Zo poetsen mensen vaak maar één keer per dag en eten en drinken mensen veel suikers en zuren. Hierdoor wordt het gebit aangetast en kunnen gaatjes ontstaan. Ook roken kan een slechte invloed op uw gebit hebben. Zo worden uw tanden bijvoorbeeld geel.

Nederlanders beschouwen de lach en het gebit als belangrijkste aspecten van het gezicht naast de ogen. Ik wil graag een aantal tips en weetjes met jullie delen die ervoor zullen zorgen dat je meer op je gebit let.

Wist u bijvoorbeeld dat er na drie maanden al meer dan zeven miljoen bacteriën op uw tandenborstel aanwezig zijn? Veel mensen doen zo lang mogelijk met een tandenbrostel. Toch is het raadzaam om uw tandenborstel minimaal één keer per seizoen te vervangen. Op deze manier heeft u zo min mogelijk bacteriën op de tandenborstel.

Daarnaast duurt een poetsbeurt gemiddeld 42 seconde. Ook dit is natuurlijk veel te kort. Helemaal wanneer blijkt dat 32 procent van de Amerikanen zeggen een slechte adem het minst aantrekkelijk te vinden aan hun collega’s. Door goed te poetsen en uw gebit goed te verzorgen voorkomt u ook dat u een slechte adem heeft.

Kortom er zijn heel veel punten die op het gebied van gebitsverzorging kunnen worden verbeterd. Let er op want een gezond gebit is belangrijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten