vrijdag 13 september 2013

Binnendeuren openen mogelijkheden

                                        Source: Binnendeuren

Wanneer het om je huis gaat, draait het om smaak maar ook om het creëren van een gevoel die je wenst in een huiselijke omgeving. Het gevoel zit vaak allang in je hoofd maar het beeld blijft vaak achter. De kunst is om stap voor stap te beginnen, met één nieuw element in je huiskamer kan je de huiselijke sfeer al veranderen. Neem bijvoorbeeld de afwerking. Ruimtes kunnen verschillend worden afgebakend, openslaande deuren, een schuifdeur en nog veel meer mogelijkheden.

Bij alleen de binnendeuren sta je dus al voor veel keuzes, dat kan lastig zijn. Er zijn veel keuzes, soms kan dit verwarrend zijn en dat is wanneer Filippo je een handje op weg kan helpen. Ze hebben een groot assortiment aan binnendeuren die overzichtelijk gesorteerd zijn in verschillende categorieën zoals modern, landelijk, klassiek of tijdloos maar ook de budget binnendeur staat erbij.

Een groot huis met veel ruimtes brengt veel binnendeuren met zich mee, ze zetten dus een grote toon in de huiselijke sfeer, wooncenter Filippo noemt het de bepalende factor voor het interieur en daar kan ik het niet minder mee eens zijn.


De grote plannen die horen bij grote huizen kunnen goed tot zijn recht komen als er genoeg mogelijk is, een groot assortiment is een pré bij wooncentra. De keuze voor binnendeuren kan dus ook makkelijk worden gemaakt als je elke kant op kan. Filippo heeft mij vooral geholpen met het realiseren van het beeld in mijn hoofd en mij laten zien wat bijvoorbeeld alleen al binnendeuren doen voor je interieur. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten