dinsdag 3 september 2013

Een ooglidcorrectie, een snelle en effectieve behandeling

Onlangs heeft mijn moeder besloten om een ooglidcorrectie te ondergaan. Dit was voor haar een hele stap omdat ze vrij angstig is voor klinieken en ziekenhuizen. Na een aantal dagen van research zijn wij beland bij het EMC Bosch en Duin. Een zeer professionele kliniek waar een heel team van specialisten werkt. Gedurende het eerste consult werd mijn moeder gelijk op haar gemak gesteld en werd het gehele behandeltraject aan ons uitgelegd. Ik werd positief verrast door de eerder behaalde resultaten en mijn moeder was gelijk overtuigd over haar keuze voor de behandeling

Het resultaat

Het resultaat van de behandeling was echt prachtig. De eerste paar dagen na de operatie had mijn moeder nog wel wat klachten maar die verdwenen al redelijk snel. Na een week rust was het uiteindelijke resultaat al snel te merken en was er van de verkleuring en de zwelling nagenoeg niks meer te zien.

Mijn moeder zag in eerste instantie op tegen de operatie maar door de ervaring die ik heb opgedaan kan ik mensen EMC Bosch en Duin alleen maar aanraden. Het team van specialisten stellen je ten alle tijden gerust en staan klaar voor al je vragen.

Werk en sport

Mijn moeder is zeer sportief en dankzij de opgebouwde conditie kon mijn moeder vrij snel weer aan het werk. Vaak wordt er geadviseerd om 3 tot 4 weken rust te houden om het herstel op de juiste manier te bevorderen.

Voor meer informatie over de behandeling kunt u terecht op de website van EMC Bosch en Duin.

Source: ooglidcorrectie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten