maandag 9 september 2013

Ogen maken je gezicht


Ogen kenmerken de uitstaling van een persoon. Je kunt via ogen aflezen, wat de emotie van deze persoon is en  hoe oud hij of zij is. Hangende oogleden en wallen zorgen voor een oude uitstraling, en tonen niet de juiste leeftijd.  Ook kan een huidoverschot boven de oog een moe gevoel veroorzaken. In deze verschillende gevallen kan dan gekozen worden voor een ooglidcorrectie.

Bij een ooglidcorrectie wordt het overtollige weefsel verwijderd, zodat de ogen weer een strakkere en grotere uitstraling geven.

De behandeling van een ooglidcorrectie is vrij kort. De behandeling duurt ongeveer een uur en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Dezelfde dag kan je EMC weer verlaten.

De nazorg vormt een zeer belangrijk onderdeel van deze behandeling. De ogen kunnen de eerste dagen pijnlijk en gezwollen aanvoelen, na enkele dagen zullen de klachten afnemen.

De hechtingen die tijdens de operatie worden aangebracht worden na een week verwijderd. Vervolgens wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor controle.

Mijn ervaring met EMC is uitstekend. Ik ben enorm blij met het resultaat en heb allemaal positieve reacties gehad op mijn gelaatsverandering. Door de goede nazorg vanuit het bedrijf voel je, je gewaardeerd. Kortom ik kan iedereen aanraden om naar dit esthetisch medisch centrum te gaan! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten